Over Schut

De slimste verpakkingsoplossing? Schut is de specialist in verpakkingen van vouwkarton, vouwkunststof of een combinatie hiervan. We ontwikkelen innovatieve, hoogwaardige oplossingen voor elk verpakkingsvraagstuk. Verpakkingsoplossingen die aantoonbaar meerwaarde opleveren. Dat doen we met creatieve, deskundige medewerkers met oog voor elk detail en met state of the art apparatuur.

Schut weet alles van slimme verpakkingen waarmee u zich onderscheidt; functioneel en visueel. Duurzame en efficiënte verpakkingsoplossingen die concreet en optimaal bijdragen aan uw resultaat. We denken in mogelijkheden, leren u echt kennen en verdiepen ons grondig in uw vraagstuk. Samen met u komen we tot de beste verpakking, het meest efficiënte verpakkingsproces, de laagste kosten in de keten en de krachtigste uitstraling van het product.

Koninklijk

Schut heeft een rijke en lange historie. In 1886 startte Gradus Schut in Eerbeek zijn zakkenplakkerij. Al snel daarna werden de eerste vouwkartonnen verpakkingen geproduceerd. In de vorige eeuw werden daar ook flexibele verpakkingen en verpakkingstapes aan toegevoegd. In het jaar waarin het 100-jarig bestaan werd gevierd, ontving de onderneming het predicaat Koninklijk.

In de laatste decennia zijn nieuwe productgroepen, waaronder verpakkingen van vouwkunststof, aan het portfolio toegevoegd. De jarenlange ervaring met verpakkingen in combinatie met de uitgebreide kennis van verpakkingsmachines (Schut Systems) maakt van Koninklijke Schut een unieke speler in de verpakkingsmarkt. Het is deze unieke combinatie die er in 2012 voor gezorgd heeft dat Schut het predicaat Koninklijk weer 25 jaar mag voeren!

 

Onze visie

Schut gaat voor de slimste verpakkingsoplossing. Smart thinking, smart packaging verwijst direct naar onze manier van werken: SMART. Dat staat bij ons voor Samenwerken, Maatwerk bieden, Afspraken nakomen, Relaties opbouwen en Toegevoegde klantwaarde leveren. De tevredenheid van klanten staat centraal. We bouwen aan een langdurige en duurzame samenwerking.

We laten ons leiden door waarden die aansluiten bij onze visie en de wijze waarop we met elkaar en met u omgaan. Onze drie kernwaarden zijn:

  • Betrouwbaar handelen (we houden ons aan afspraken, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen);
  • Verantwoordelijkheid nemen (onze houding is proactief, we staan open voor discussie en we zijn altijd aanspreekbaar);
  • Denken in mogelijkheden (we gaan doelgericht op zoek naar creatieve oplossingen, die uw verwachtingen overtreffen).

Dat is Schut; smart thinking, smart packaging.